This site is supported by the advertisements on it, please disable your AdBlocker so we can continue to provide you with the quality content you expect.

FUJI X100T PROBLEM

Discussion in 'X100F, X100T, X100S, X100, X70, XF10' started by Miguel salgado, Sep 14, 2018.

  1. Miguel salgado

    Miguel salgado New Member

    Joined:
    Sep 14, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0

    -Return to Top-

    Recently i bought a fuji x100t used in good shape. When i tried it , everything was ok. but suddenly, the camera as been autofucusing and closing the diaphragm without half pressing the shutter button. The green light in the back turns on and the camera acts like it's trying to focus. I've seen some videos that solves "aperture chatter" and seems that it's the same problem but since i'm not half pressing the shutter, it doesn't solve anything. Does anyone knows what could be?
     
  2. fujixacros

    fujixacros Premium Member

    Joined:
    Jan 8, 2017
    Messages:
    747
    Likes Received:
    260
    Location:
    Fr

    -Return to Top-

    Hello and Welcome,

    I don't own the X100T, but if you find the PRE-AF function, in Autofocus setting, just put it to Off.
     
    JimFenner, naibian and CWRailman like this.

Share This Page

  1. fujix-forum.com uses cookies to help personalize content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice